PROSJEKTER

A Bit Fit med FitBit?

En av mine mangeårige planer har vært å være frisk og fin når jeg bikker femti.

Jeg trodde jeg hadde veldig god tid, men nå begynner det jammen og haste. Jeg trodde det skulle være lett som en plett også, men der begynner det å ane meg at jeg har tatt feil gitt. Uansett, jeg er evig optimist, i tillegg til at jeg er kjempegod på å lese om trening og kosthold og duppeditter som kan være litt ålreit å bruke i forhold til å komme i gang.

Jeg har lenge vært litt nysgjerrig på sånn FitBit, så nysgjerrig så om jeg ikke fikk det til jul, så kom jeg til å kjøpe meg det selv. Etter utallige hint til mannen min om hva jeg ønsket meg til jul, så fikk jeg tidenes kuleste peislighter som kan lades opp med USB, og brenner med ikke mindre 7000 W! <3

Så sånn var det.

Uansett 🙂 Før jeg rakk å handle da, så fikk jeg en FitBit av datteren min for lang og tro tjeneste 🙂  <3

Vidunderet FitBit Charge 2.

En slik FitBit er helt utrolig fascinerende. For meg er dette ganske nytt, og hittil har jeg funnet ut at den viser hvor mange skritt jeg har gått, hva blodtrykket mitt er, hvor lenge jeg har sovet, og hvilken type søvn jeg har hatt. Det er utrolig fint synes jeg, for det har jeg alltid lurt på.

Den viser også hvor mange kalorier jeg har brent, og hvor mange trapper jeg har gått. En gang i timen dirrer den på hånden min og spør om vi skal gå en tur på 250 skritt. Den viser også når man brenner fett, og det gjør man faktisk fort når man røre seg litt. Her om dagen viste den faktisk at jeg forbrente fett mens jeg satt og spiste litt sjokolade, men det tror jeg den gjorde bare for å være snill 🙂


Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)