CAMPINGLIV

Campinglivet – del 1

Jeg har lenge lengtet etter litt mer plass til slekt og venner. Mannen min og jeg flyttet fra hus til blokk for noen år siden, og har akkurat den plassen vi trenger når vi er to. Vi har imidlertid en stor familie, og når vi møtes så trengs det plass.

Samtidig har jeg også lengtet etter mitt eget fristed, uten å være opphengt i gjeld eller vedlikehold. Jeg vurderte å investere i utleieleilighet, og jeg vurderte hytte, men det første har jeg hatt litt dårlig erfaring med og det andre må man male.

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli et campingmenneske.

Ved påsketider i fjor gikk det opp for meg at en campingvogn kanskje kunne være noe. Jeg begynte research for å finne et sted, og tok med meg et par venninner på prøvetur. Vi trengte ikke å prøve så mye, for etter googling og en helg på hytte hadde jeg funnet plassen.

Solnedgang på researchturen. Valget er tatt 🙂

Samtidig var jeg på jakt etter campingvogn. Jeg brukte lang tid på å finne en vogn jeg ville ha både med tanke på behov og budsjett. Jeg leste tester på nettet, spurte erfarne folk og leste annonsene på finn.no som om de skulle være skjønnlitteratur. Jeg syntes alltid det var trygt å andre hos forhandler i første omgang, i tilfelle det skulle være noe en «campingrookie» som meg hadde oversett, og fant tilslutt noe som passet midt i blinken.

Let’s go camping!

Nå sitter jeg her med verdens minste campingvogn og fortelt, og en stor platting med paviljong. Det er mitt fristed, eller er på vei til å bli. Mannen min er selvfølgelig også med, men det er mitt prosjekt, og det er jeg som styrer og ordner mens han hjelper til med manneting. Når han ikke henger sammen med meg, eller gjør manneting, så tar han ofte sykkelen og kjører Mjøsa rundt eller andre steder.

Mannen min nyter utsikten 🙂

Vognen står på andre siden av Mjøsa, på Hekshusstranda Camping på Kapp på Toten. Dette er en plass som har alt man kan ønske seg. Her er det kiosk, pub og en liten badestrand. Fine turmuligheter, og kort vei til butikk og kro. Om man kjeder seg , eller det er en regnværsdag, så kan man ta turen inn til byen, for shopping og annet.

På fredager er det bakt potet i kiosken, og om man vil kan man ta med maten på verandaen bak kiosken og spise mens man ser utover vannet 🙂
Her er badestranden. Det er her man tilbringer dagene når været er bærer lækkert.
Da pakker man med solkremen, badehåndkle og en god bok og tusler ned 🙂
Reker hører med til campinglivet, si! 🙂
Om kveldene er ofte utsikten fra stranden slik <3
Velkjent utsikt fra forteltet i sommer 🙂
De som eide plassen tidligere, hadde grønne fingre. Dette innebærer at jeg nå har min egen lille hage bestående av en tuja, en ripsbusk og en rosebusk. Jeg er skikkelig stolt av dem 🙂
Skikkelig stolt av rosebusken. Den blomstrer til langt ut på høsten 🙂

Jeg er en heldig jente 🙂

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)