LIVET GENERELT

Fredagsfølelse

I dag er det fredag igjen dere 🙂 Fineste dagen i hele uken.

Når jeg har jobb nærområdet, så starter jeg ofte dagen med å stå litt tidligere opp enn jeg må. Det er en ekstra fin start på dagen å kunne sette seg ned ved kjøkkenbordet før man skal avgårde synes jeg. Tenne lys, ta en kaffe, ta frokosten hjem i stedetfor på kontoret, sette på en spilleliste, og titte litt på VG og Facebook på mobilen.

Jeg trenger liksom ikke de helt store inntrykkene om morgenen. Det holder med det ovennevnte.

Spilleliste er essensielt noen ganger. Som oftest går jeg inn på Spotify sine egne spillelister og velger noe fra kategorien stemninger. Da kan du bestemme selv hva slags musikksjanger du vil høre. I dag har jeg valgt Mood, og Spillelisten «Kos». Den er akkurat passe å våkne til.

Så nå sitter jeg her da. Med kaffekoppen min. Klar for å starte fredagen.

Jeg legger ved en liten smakebit på fredagsmorgenen min jeg 🙂 Nyt <3


Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)