BLOGGING

«Hallo bloggen!»

Det har jeg alltid hatt lyst til å si 🙂

Dere har sikkert hørt om pilotfrue, komikerfrue, fotballfrue og flere andre fruer, men har dere hørt om hamarfrue.no noen gang?

hamarfrue.no er meg 🙂 Jeg har vært hamarfrue.no noen år, men ikke i stort format, mer til hjemmebruk enn ute i det offentlige rom, men allikevel tilstede, konstant. hamarfrue.no dukket opp som en motkandidat til de mer kjente fruene, og hadde ikke tenkt å gjøre så mye ut av seg selv, MEN, nå har hamarfrue.no våknet.

Jeg vet ikke om det er midtlivskrise eller hva det er, men «livet er kort, og enhver dame som pusher 50 bør ha sin egen blogg» tenkte jeg, «og side på Facebook, og instagramkonto». Ittno ́ knussel, her er det all in 🙂

Målet med alt dette er at det kanskje er noen der ute som har lyst til å slappe av litt, lese om helt normale ting fra en helt normal hverdag hos en dame som er for gammel til å være noe annet enn den hun er.

Innleggene mine vil bestå av det de fleste damer liker å lese om , jeg er ikke verre enn det. Jeg har laget meg en liste med temaer jeg er interessert i og har lyst til dele med dere, så som trening, helse, interiør, klær, reising, baking og matlaging, og campingliv.

Jeg vet allerede nå, at dere ikke alltid vil få det dere forventer dere når dere går inn og leser et innlegg. Det er derfor slagordet mitt er: En ikke så perfekt side, fra en ikke så perfekt frue.

Jeg håper dere vil senke skuldrene, ta frem sjokoladen og rødvinen, ta beina opp i sofaen og kose deg her inne 🙂

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)