LIVET GENERELT

I min alder


Når man kommer opp i min alder, så blir man fortere stiv i kroppen altså. Spesielt når man sitter mye stille, og det har tydeligvis jeg gjort de siste dagene. Da er løpet kjørt for korsrygg og Gluteus Maximus, eller rompa om dere vil da. 🙂

Jeg var ikke helt fit for fight da jeg stod opp, og måtte nærmest åle meg ut av sengen på en mer eller mindre grasiøs måte. Heldigvis har mannen min godt sovehjerte, og slapp å se sin kone i slike posisjoner.

Vel vel. Sånt får man gjøre det beste ut av. På med Voltaren geleen og finn beste måte å bevege seg på, slik at du kan få utført det mest nødvendige.

Nå er jeg ikke syk, men heller ikke bra, så da ble løsningen hjemmekontor, siden jeg har muligheten til det.

PC på bordet, telefonen innen rekkevidde sammen med alt annet jeg måtte få bruk for i løpet av den nærmeste timen. Skolerett posisjon ved spisestuebordet (hjemmekontoret mitt) med beinet hvilkende på en stol. Så er det bare å planlegge bevegelsen når behovet for å reise seg og sette seg oppstår. Det beste er selvfølgelig å bevege seg, men den dagen man er på bunnen er det best å hvile den muskelen som har vondt.

Nok om det.

Det hjalp med Voltarol Gele, 250 fitbitskritt i timen og hjemmekontor. Jeg føler meg mye bedre nå. Og i morgen er jeg klar for nye eventyr 🙂

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)