LIVET GENERELT

Lørdagsmys

Det er noe eget med det der å ikke ha å vekkerklokke. For meg gir det en økt følelse av frihet, og at det er jeg som bestemmer over min egen tid. Jeg står stort sett opp tidlig uansett. Tasser rundt i morgenkåpe, koker en kaffe, setter på litt «gape-tv» ( repriser av ymse opplysende mens gud så underholdende dokumentarer om f.eks kirurgiske katastrofer eller mordmysterier fra tidlig 80-tall)

Dette er alenetid for meg, mannen min har nemlig noe som kalles «sovehjerte», noen ganger er jeg litt misunnelig på det, men samtidig så er den der morgenstunden gull verdt 🙂

Litt utpå er det frokost tid, med helgejuice og to skiver til hver. Vi dekker på bordet altså, eller slenger på da, vi ørlitt praktiske. Det er samtalen og kosen rundt som er viktigst. Tent lys og god tid 🙂

Resten av dagen er ofte som vanlig, med gjøremål sammen eller hver for oss. Vi har vært sammen en stund, og har ulike prosjekter vi liker å drive med, og det er helgen vi har til å kunne drive med slikt, så da ses vi heller litt utpå ettermiddagen, eller kveldingen for noe godt å spise, og etterhvert film og ostepop el.l

Søndagen er ofte avsatt til hverandre, hvor vi drar morgenstunden enda lenger, og gjerne sitter og snakker til langt utover dagen. Det er liksom standard å komme seg ut litt, og vi tar ofte en tur gjennom sentrum eller langs Koigen. Søndag er dagen for litt bedre middag, og vi bruker gjerne litt tid, men vi er ikke fremmede for Toro heller 🙂 Kommer helt an på hva vi har lyst til å bruke tiden på 🙂

En skal ta vare på helgene sine. Selvom man har fullt opp, eller prosjekter, eller barn som skal hit og dit, så er det viktig å gjenkjenne den følelsen av å bestemme litt selv, kjenne litt på de små friminuttene som popper opp her og der.

(Til Småbarnsforeldre: Om du har små barn, og synes livet går i 100, så kan jeg garantere at når de blir voksne og flytter ut, så vil du for det meste bare huske at alt gikk på skinner, og at du var en strålende mor eller far, samme hva barna dine sier. Tro meg 🙂 )

Vel.

God shelg da dere! <3

hentet fra facebook
Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)