LIVET GENERELT

Morgenstund

Jeg står opp ganske tidlig gjennom uken, og gleder meg hver helg til å sove lenge, eller i allefall ligge litt, men jeg får det altså ikke til 🙂

Når jeg våkner, så er jeg våken, selvom jeg var lenge oppe kvelden før. Skulle jeg sovne igjen da, så sover jeg så hardt at jeg føler meg helt fyllesyk når jeg våkner igjen, og det tar tid å komme igang med dagen.

Og selvom jeg prøver å ligge lenger, så begynner jeg å tenke på ting fra gamle dager, eller bekymre meg litt for noe jeg går rundt å tenker på , eller jeg begynner å planlegge ting. Jeg elsker å planlegge, og har alltid en eller flere planer for en eller flere ting.

Det er i grunnen like greit å stå opp 🙂

Det er godt med morgenstund. Alt er stille i leiligheten. Det er ikke så mye lyder utenfra heller.

Min favorittmorgenstund I helgene er å sitte i morgenkåpen, med en kopp kaffe. Lese litt i nettaviser eller se på Facebook og annet, mens jeg har på et eller annet tv-program i bakgrunnen.

Jeg elsker blant annet å se på Masterchef Australia. Det er et så koselig program. Alle deltakerne er så hyggelige med hverandre, og dommerne er på en måte støttende. selvom det er et konkurranseprogram. Også lager de utrolig fine retter. Skikkelig inspirerende! ser gjerne repriser der også jeg 😀

Lånt fra internett

Senere i dag blir det lørdagsfrokost, med egg og juice og kanske litt ristet brød? 🙂

Vi har halvveis planer om en tur til IKEA idag og kikke etter en ny overmadrass. (Jeg kommer heelt sikkert til å titte litt ellers også, kjøpe en ny plante, og litt plantejord kanskje?

Tror jammen jeg skal invitere mannen min på kaffe og napoleonskake der i dag jeg, ta en liten mannogkone – date 🙂

Nå skal jeg fortsette morgenstunden min 🙂 Ha en fin dag da dere! Carpe Diem <3

Morgenstemning fra Hamar


Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)