PROSJEKTER

Prosjekt Avokado – Del 1

Prosjekt Avokado dag 1

For noen måneder siden sparte jeg to avokadosteiner etter at jeg hadde laget guacamole. Jeg fikk lyst til å prøve å plante selv, og lette litt rundt på nettet etter tips. Jeg fant blant annet en fremgangsmåte på bloggen selvlaget.com

Steinene satte jeg tannpirkere i og hadde i hvert sitt glass med vann. Nå har de stått siden da, og noen ganger har jeg lurt på om prosjektet har vært nytteløst, men med råd fra avokadoplanteeksperter har jeg beholdt tålmodigheten, og skiftet vann i glassene ca annenhver dag. Den største steinen sprakk etter noen uker, og fikk en «hale». Jeg har i grunnen hatt størst tiltro til den, men her om dagen sprakk også den andre steinen og fikk hale. Nå går jeg bare og venter på at de skal få «hode» 🙂

Prosjekt Avokado i dag
Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)