BØKER SERIER OG FILMER

Se det på Netflix – The Sinner

Vi ser mye på film her hjemme. Nesten hver kveld. Vi er for det meste enige om hva vi vil se, og noen ganger legger vi filmer på hver vår liste for å se senere, eller en av oss finner på noen annet (blogger f.eks) mens den andre ser på krig og elendighet. Ofte får vi tips av barna våre til ulike filmer eller vi leser noen spennende anmeldelser.

Uansett. I går hadde jeg filmtid for meg selv, og fant frem en serie jeg har fått tips om fra datteren min. Serien «The Sinner».

The Sinner er regissert av Jessica Biel,og hun spiller også i filmen selv.

For dere som synes navnet virker kjent, så spilte hun blant annet i serien «Den syvende himmel», fra 1996, og er gift med Justin Timberlake. Hun er også kjent som en av verdens 100 mest sexy kvinner. Det får man ikke inntrykk av når hun spiller Cora i denne serien.

Cora er en mor og kone som lever et normalt liv, helt til hun en dag dreper en mann på stranden uten at det virker som om hun hadde noe motiv. En etterforsker begynner å nøste opp i saken, for å finne ut av hva som ligger bakenfor drapet, og det dukker stadig opp overraskelser.

Måten filmen er bygd opp på, og karakterene Cora og etterforsker Harry Ambrose gjør denne serien veldig verdt en titt. Den er både skikkelig spennende, litt ekkel, trist og fin på en gang.

Jeg så tre episoder i går uten å sove en eneste gang, og planlegger å gjøre det samme i dag. Jeg anbefaler denne 🙂

Her er både bilde av filmen og lenke til filmkritikersiden rottentomatoes.com om dere lurer litt.

https://www.rottentomatoes.com/tv/the_sinner/s01

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)