PÅ REISEFOT

Veni, Vidi, Vici

Over skyene skinner alltid solen <3

I sommer var jeg og mannen min en kjapp tur i Roma. Kjapp tur betyr her en helg. Vi var der i en annen forbindelse, men en av dagene tok vi turen inn til byen, med det formål og se oss litt om. Sommeren i fjor var jo utrolig varm, og det var den også denne søndagen.

Vi bodde på en campingplass utenfor byen, og tok bussen inn.

Solnedgang på campingplassen/
Riserva Naturale Litorale Romano

Jeg liker å sjekke ut et par tre ting jeg har lyst til å se før vi drar. Denne gangen var det Colosseum og Vatikanet som stod øverst.

Vi pleier å ta en hoppe på-hoppe av buss i de byene vi kommer til, fordi det er lettere å få en oversikt over Roma og dets severdigheter, og ikke minst få frisk luft i ansiktet.

Vi valgte å dra tilbake til Colosseum, St.Peters Basilika, Fontana di Trevi og Vatikanstaten. Alt dette ligger i gangavstand i forhold til hverandre, men man må like å gå litt. Det gjør man jo på storbyturer som oftest 🙂

Colosseum, Roma, juli 2018
Fiume Tevere

Det var som sagt veldig varmt denne dagen, og selvom Roma har god kaffe, så valgte vi heller pizza og en leskende øl 🙂

Jeg har skikkelig lyst til å dra tilbake. Vi var der i juli i fjor. Da er det som varmest. Den beste årstiden å dra til Roma på er visst om våren eller høsten. Jeg har allerede begynt å google og lese litt, og se om jeg får til et kupp. Ett kupp for meg er når jeg får en grei flyreise og et tilfredsstillende hotell som ligger i grei avstand fra det jeg har lyst til å se, uten at det koster skjorta 🙂

Akkurat nå er jeg inne og kikker på denne siden, bare for å få litt tips, og kjenne på reiselysten 🙂

Carpe Diem dere, og Arrividerci 🙂

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)