PROSJEKTER

Dørstokkmila

Jeg har lenge hatt en plan om å bli fit for 50. Det innebærer så mange ting. Jevnligere aktivitet, og mer fokus på den grønne siden av tallerkenen blant annet. Jeg har ikke noe behov for å bli en sylfide, bare opprettholde «freskheten» , om dere skjønner hva jeg mener 🙂

Lånt fra nettet til jeg blir slik selv 😉

Det å leve noenlunde sunt, herunder bevege seg jevnlig, nyte av det livet har å by på, og ikke ta ting så altfor høytidelig har jeg gjort i flere år, så det går bra. Kjempeutfordringen for meg ligger i å komme seg over dørstokken når man først er hjemme etter jobb synes seg. Det så deilig å slenge seg på sofaen etter jobb og drikke kaffe og spille Candy Crush, og lande litt, spesielt nå i vinterhalvåret.Nå har jeg klart å karre meg avgårde til treningsstudioet et par ganger de to siste ukene, og jeg har også hatt noen turer langs Koigen, det må man si seg fornøyd med når man er bedagelig anlagt i utgangspunktet 🙂
Svettis men friskis

Når det gjelder kosemat, så er jeg litt av den oppfatning at man blir hva man spiser. I og med at jeg er så glad i å være bedagelig og kose meg litt også, så har jeg liksom den policy ́n at det er greit å spise og kose seg men da må jeg bevege meg for det. Ta den ekstra trappen, droppe heisen, gå en tur. Det er ikke alltid det funker, men tanken er god 😉

En annen ting som er litt rart synes jeg, er at når man ikke tenker på kostholdet så går det helt greit. Men når man skal passe seg litt, så bare står kakene og søtsakene på rad og rekke.

Vel vel, ny dag nye muligheter, og hver dag er en fest 😉

Nyt dagen! <3

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)