HAMARFRUES TIPS OG TRIKS,  LIVET GENERELT

Earth Hour 2019

I dag er det Earth Hour dere. Timen mellom 20.30 og 21.30 hvor man slukker lyset over hele verden for å markere at vi står sammen mot klimaendringene. Målet er å øke bevisstheten rundt klimaproblematikken både hos privatpersoner, virksomheter, myndigheter og organisasjoner.

Det var WWF- ansatte i Sydney Australia som først markerte dette i 2006, og i fjor var det 188 land som deltok, og 3100 landemerker og kjente bygg, så som Big Ben, Tokyo Towers og Eiffeltårnet. Til og med vårt eget kongehus slukker lyset på Earth Hour ❤️

Bli med og marker at vi ønsker å ta vare på miljøet vårt, og alt som er i det som er avhengig av at vi står opp for dem, dyrene, skogen, og livet i havet ?

Ha en romantisk time med kjæresten din, familien din eller for deg selv på lørdag med levende lys, og vit at du og dine er med på en verdensomspennende markering som kan være med å påvirke noe stort ?

Gjør som Harald Rex! ??

Happy Earth Hour! ?

Videoen kan som vanlig ikke vises, trykk istedet på Offisiell Earth Hour sang 2019 ?
Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)