LIVET GENERELT

Embla – unplugged

Noen ganger så blir man bare helt tom for energi, og trenger å stenge seg inne litt og bare gjøre akkurat det man har lyst til.

Jeg har drevet med mye rart over lengre tid, og ikke helt fått til den der balansen mellom hvile og aktivitet, selvom jeg har trodd det selv 🙂

Jeg er den typen menneske som trenger tid for meg selv for å kunne ha noe å gi tilbake til andre. Når jeg ikke sørger for å få nok alenetid, så blir jeg tom for energi. Er det flere som har det sånn? 🙂

Akkurat nå er det ingen hjemme, selv sitter jeg under pleddet på sofaen, har tatt meg en kopp te, og kom over noen kjeks jeg bakte for en stund siden, og frøs ned. Kjeksene er et resultat av at jeg ryddet i skapet og kom over en appelsin. Kokesjokolade har jeg alltid, og kombinasjonen appelsin og sjokolade har aldri vært noen uting 🙂

Alle vet jo at riktig kosthold, nok søvn, lite stress, masse vann og fysisk aktivitet er det som er bra for deg, men noen ganger er det også bare det der å trekke seg tilbake, høre på god musikk, se på fine ting på internett, eller drømme seg bort i en god film som skal til. Og spise akkurat hva man vil, eller hva man finner i skapet.

selv har jeg på TV, og ser på Matkanalen, samtidig har jeg pcen i fanget og sjekker facebook, instagram, pinterest, twitter og alt annet jeg pleier å titte på. Tar en liten time i min egen lille verden 🙂

Det er ikke så mye som skal til. Noen ganger er det bare det å ta seg tid til seg selv, og bare lande litt, si! 🙂

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)