HAMARFRUES TIPS OG TRIKS,  PROSJEKTER

Inspirasjon Inspirasjon Inspirasjon


Når jeg ikke driver med mine daglige prosjekter og gjøremål, eller blir plutselig opphengt i hunde- og kattevideoer på facebook, så bruker jeg masse tid på å se på interiørsider på Instagram.

Jeg elsker den landlige, rustikke, skandinaviske looken, med slitt treverk, lyse farger på stoff, kontrastfarger i puter, pledd, tepper og tilbehør, masse bøker i bokhyllene og fine lamper. Ja, og for ikke å glemme store, krakelerte porselenskopper, boller og krukker, gjerne i forskjellig design, form og farge, slik at det ser ut som om det er samlet litt her og der. Her har jeg samlet litt av de bildene jeg har funnet på Instagram siden jeg fikk ånden over meg og lyst til å fikse litt hjemme.

Akkurat nå er jeg på de lyse fargene 🙂

Alle bildene er hentet fra instagramkontoer jeg følger. Jeg håper de ser på det som reklame og ikke som stjeling 😀
Link til sidene deres finner du under hvert bilde.


Det lager god stemning å samle små rare ting som betyr noe for deg, enten du har funnet det på loppemarked, eller i en gammel eske du fant på loftet. Nye planter har man alltid bruk for 🙂
Link finner du her
Å plante løk og grønne planter i gamle boller gir en hjemmelaget følelse. Det er koselig å plante frø og stiklinger, men av og til er det like greit å kjøpe hele planter og bare sette sammen i en større krukke eller lignende. 🙂
Link finner du her
Tenk å ha en vinterhage, en stue krok med store vinduer eller en overbygd veranda hvor man kan innrede med gamle møbler og funn fra for eksempel loppemarked. 🙂
Link finner du her
Det å finne en gammel murvegg, pusse den ned og la den bli et blikkfang i en stue eller et annet rom er ikke alle forunt, men det er veldig vakkert å se på. 🙂
Link finner du her
Å kunne sitte lunt og koselig gjør at de lange sommerkveldene kan begynne veldig tidlig på året, og vare til langt utpå høsten. 🙂
Link finner du her
Å sitte ved kjøkkenbordet med venner og familie, spise litt enkel go god mat og snakke masse sammen er alltid koselig. <3
Link finner du her
Når jeg går på kjøpesentre, må jeg alltid innom Kremmerhuset. Jeg elsker fargene og de små rare tingene de har og de store bildene. Her får jeg mye inspirasjon og blir alltid glad av å gå der 🙂
Link finner du her
Å tenne masse telys får meg til å slappe av, og gir en spesielt god stemning i huset synes jeg. Flere ganger i året bytter jeg ut telysholderne og tilbehøret på lysfatene ut fra hvilken sesongmodus jeg er i.
Link finner du her
Jeg elsker den rustikke landlige følelsen, med stoler i ulike former og stiler, gamle møbler som kan lutes eller males, og gamle flasker.
Link finner duher
Lyse, fine farger, myke stoler, og masse puter og pledd passer hele året synes jeg. 🙂
Link finner du her
Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)