BØKER SERIER OG FILMER

Se det på Netflix – Safe

I helgen hadde jeg hjemme-alene-helg, og fant en spennende serie å se på.

Det er en britisk miniserie basert på en bok av krimforfatteren Harley Coben. Safe handler om et lite, velstående samfunn eller nabolag, og menneskene som bor der og deres hemmeligheter. Dette er en kriminalserie, så det er ikke alle hemmeligheter som tåler dagens lys.

Hovedpersonen er kirurgen Tom Delaney, som har mistet konen sin, og nå er alenefar for to døtre. På en hjemme-alene-fest hos en jente i nabolaget forsvinner både den eldste datteren og kjæresten hennes. Både Tom g nabodamen som ikke bare jobber i politiet, men også har et «løselig» forhold til Tim, setter i gang en typ etterforskning sammen med Toms kamerat. Her skjer det mye på en gang, og serien er velspilt, spennende og underholdende. Det er tre ting på en gang, akkurat som et kinderegg ?

Serien er ikke bare spennende, den har også en catchy introsang, sunget av Barns Courtney. Den sangen setter seg fast. Jeg har lagt linken til sangen under bildet, og dere må kanskje gjennom en liten reklamesnutt for å kunne høre på den, men den er verdt det ?

https://youtu.be/IrV90gXmOpA
Glitter & Gold

Fin ikke sant? 🙂

Det er foreløpig bare en sesong av denne serien, og jeg er kanskje halvveis. Den er såpass fengende at man kan se flere episoder i løpet av en kveld.

Om du liker litt engelsk krim og action, så er denne serien noe for deg 🙂 Enjoy! 🙂


Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)