PROSJEKTER

Prosjekt balkong :)

Jeg har lenge hatt et ønske om å gjøre noe på balkongen vår. Lage den litt mer som en oase. Det er ikke store balkongen, 8 kvadratmeter, men jeg tror den har potensiale. Det som er er at jeg har lyst til å lage så mye der. Ha en urtehage, lage det litt bohemaktig med lyskjeder osv.

Veggene på balkongen er delvis mur, og delvis plater av blikk eller noe. Det sier seg selv at det ikke er bare bare å skru i dette, og ikke er mannen min så interessert i huller i veggen heller, spesielt ikke om jeg finner ut at det ikke passer. 🙂 🙂 Han står imidlertid klar med noe han kaller Tec 7?

I forhold til størrelsen på balkongen sier det seg selv at jeg ikke kan stappe alt mulig rart ut dit, men jeg har sjekket diverse interiørsider, og fått litt inspirasjon.

Jeg må skjerpe meg og tenke klart 🙂

Akkurat nå ser balkongen slik ut.

Det er for kaldt å sitte der ute enda, så den blir brukt som litt mellomlagring og for prosjekter som er under behandling 🙂

Balkongen er sval og fin hele sommeren, siden vi har solen litt om morgenen og litt om kvelden. På formiddag og utover er den i skygge, og som skapt for å sove middag på. 🙂

Jeg ønsker å jazze den opp litt, og kunne godt ha tenkt meg at det så litt mer ut som noe av dette 🙂

Som nevnt over er balkongen på 8 kvadratmeter, og med vinduer på tre vegger, så det kan bli så som så med plassering, men det går jo an å gjøre det beste ut av det. og noen av de bildene jeg har lagt ut er jo fra utendørsbalkonger, med det går jo an og improvisere litt 🙂

Nå tror jeg jammen jeg skal gå ut i solen og jakte på noen lyslenker og et passende espalier til å henge på veggen 🙂

Ha en strålende dag! 🙂

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)