BAKING OG MATLAGING,  LIVET GENERELT,  PROSJEKTER

Lang morgen

Så sitter vi her da, kaffekoppen min og jeg ?

I dag var det så fint vær på morgenkvisten også. Skikkelig fin sol. Virker lovende for en lørdag ?

Soloppgang fra Hamarfrues balkongveranda

Det som er fint med fridager er at man kan benytte sjansen til å gjøre noe helt annet.

Lang morgen for eksempel. Begynne med en kaffe. Sjekke aviser, sosiale medier eller google på nettet etter noe man vil finne ut mer om. Se litt på TV. Tenke at i dag skal jeg begynne et nytt og bedre liv. Planlegge dagen. Finne noe god mat man har lyst til å prøve seg på. Gå en lang tur og kanskje ende opp på en kafè. Om man ikke allerede har planer, så er jo alt mulig ?

Her hos oss har mannen min bursdag i morgen, så dagen i dag vil vel dreie seg om å forberede litt til den, selvfølgelig med laaange pauser mellom slagene ?

Bløtkakebakingen er satt bort til svigermor, så kan jeg konsentrere meg om sjokoladedelen av serveringen ?

Jeg tenkte å lage en sjokoladekake jeg har laget til tidligere bursdager. Se link her ?

Sjokoladekake med sjokoladekrem

I tillegg lager jeg en fruktsalat med sjokoladebiter, og har vaniljesaus eller lignende ved siden av. ?

Linda Stuhaug har mange gode oppskrifter på alt mulig, blant annet fruktsalat, den skal jeg lage ? Se link her.

Dette bilde av en utrolig fristende fruktsalat er lånt fra ovennevnte blogg.

(Kjenner jeg meg selv rett, vil jeg tenke at det kanskje er for lite kaker og ha en kake til i reserve. Det er vanskelig å stoppe når man først setter i gang synes jeg, og det er så mange spennende kaker ?)

Ellers går vel dagen med til handling, litt rengjøring og avslapning, og kanskje litt spa for plantene. De trenger både fine ord og mere jord ?

Ha en fin lørdag dere ??☀️

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)