PROSJEKTER

Planteprosjekter – en oppdatering

Jeg handlet inn litt mer blomsterjord i går. Planteprosjektene mine trenger litt fornyelse. Sitronplantene trives, og i dag har jeg fått de over i en større potte. Etterhvert skal jeg prøve et vidundermiddel jeg har handlet inn som visstnok skal få fart på sakene, men jeg er litt pysete enda. 🙂

Avokadoplantene har jeg allerede toppet en gang, og de trenger også litt ny jord. Etter denne «suksessen» med å få ting til å spire, så har jeg fått problemer med å kaste avokadosteinene, og selvom jeg forsøker å skjerpe meg, så har jeg tre steiner til på kjøkkenbenken i ulike stadier.

Hvitløkplanten min mistet «toppen» sin, og ved nærmere ettersyn i dag, så hadde hele løken forsvunnet. Det var totalt uventet midt i all denne plantesuksessen, men jeg tok det pent.

I stedet for hvitløk har jeg nå fjernet all jord, lagt i ny, og plantet paprikafrø istedet. Og jeg har plantet om en gressløk 🙂

Ellers har jeg fortsatt noen andre planteprosjekter jeg har lyst til å prøve meg på. Vi har hentet en gammel kasse mannen min hadde på lageret sitt, jeg tenkte å sette hjul på, kle med planteduk, og dyrke grønnsaker og urter i, på balkongen. Noe ala bildet under her 🙂

http://www.hageselskapet.no/dyrk-pa-balkongen/

Ved campingvognen skal vi lage gjerde i år, og der skal jeg ha med plantekasser og til lettstelte blomster og grønnsaker, også funderer jeg på å prøve å dyrke jordbær i rør. Legger ved en link her 🙂

Bildet hentet fra Deborah Norman Soprano 🙂

Fortsettelse følger 🙂

Har du noen tips til lettstelte planteprosjekter man kan prøve seg på? 🙂

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)