LIVET GENERELT

Søndagsmys ?☕️

I dag er det søndag dere, og det regner litt. Det som er fint når det regner litt er at man kan endre forventningene til dagen. Om man hadde planer om å gjøre masse, så kan man fortsatt gjøre det, men man kan kanskje snu om på planen, eller kanskje finne på noe helt annet. ?

Jeg har nettopp sittet og sett på et program på NRK2 om noen som driver et Bed&Breakfast i Danmark. Det var så koselig! De hadde solgt alt og kjøpt en gammel gartnerbolig som hørte til et lite slott. Der hadde de B&B i underetasjen og bodde selv i overetasjen. De serverte hjemmelaget mat, og hadde høner og hage med epler og grønnsaker. Samtidig solgte de hjemmebakte rugbrød, og hadde en butikk i en bygning på andre siden av gårdsplassen. Skikkelig romantisk å se på på en regnværsdag ?

Jeg legger ved linken her ?

Jeg har tidligere fortalt om noen av prosjektene jeg har, blant annet på balkongen. Jeg har blant annet handlet inne et espalier som skal henge på veggen, lagt ny ramme på et bilde jeg skal ha der ute , og hentet en gammel kasse fra lageret til mannen min?

Lenger har jeg ikke kommet. Det er fordi jeg må vaske der ute først, og det sitter veldig langt inne å gjøre når jeg endelig har fri ? Jeg har allikevel bestemt meg for å gjøre det med det første. Det er bare å gjøre det egentlig.

I mellomtiden har jeg samlet litt mer tips og triks til hvordan jeg vil ha det der ute. Planen min er å samle ting som jeg kan bytte ut etterhvert som årstiden endrer seg. Akkurat nå for tiden er jeg på hattejakt?

Uansett ?

I dag er det søndag, og det er på tide å starte dagen. Jeg skal koke egg tror jeg og dekke frokostbordet ?

Middag i dag blir tandoori kylling med nanbrød ? I dag skal jeg lage dessert også. Jeg har tenkt å lage riskrem med rød saus. Det som er annerledes er at riskremen blir laget med cottage cheese ? Som vanlig veldig enkelt og greit, og veldig godt. Jeg skal legge ut oppskrift senere ?

Siden mannen min og jeg ikke har noen planer i dag, så har jeg tenkt å foreslå at vi skal benytte sjansen til å dra på vennebesøk også, om de er hjemme ?

Da tror jeg jammen søndagen var i boks jeg, myk start, lang frokost, god middag og vennebesøk med litt småpusling innimellom?

Hva skal dere gjøre i dag? ?☀️

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)