LIVET GENERELT

Høstmys ??

Selvom temperaturen er god, så har jeg hatt litt følelse av høst også ? Denne uken er første uken jeg har brukt olabukse og genser på lang lang tid for eksempel.

For en stund siden kjøpte jeg et lys på Coop som het hygge. Jeg fikk helt dilla på duften, og har tent det noen ganger. Det gir skikkelig luksusfølelse. Jeg har også begynt å bytte ut litt farger inne med litt mer rustrødt og varmgult. Høstfarger synes jeg er skikkelig koselig,

Morgenstemning ☕️?

I innboksen min har høstnyhetene begynt å komme inn allerede. Jeg er jevnlig påmeldt utallige sider fra jysk, rusta, nille, kremmerhuset og andre, også melder jeg meg av når det blir litt vel mye informasjon ? Denne uken har jeg blant annet fått fra Nille, og nyhetsbrevene derfra begynner å bli skikkelig inspirerende å se på? Jeg har vært inne og kikket på Kremmerhuset også. ?

Nille
Kremmerhuset

Jeg har også sett julekatalogen til Nille, men det syntes jeg er litt tidlig. Vi får vente til slutten av september. ?

Nå skal jeg gå og lage meg en kaffe til, og jeg tror jammen jeg har en sjokoladebit i skapet. ? Litt senere skal jeg lage meg en fin lørdag ?

Hvordan er det med dere, begynner dere å kjenne på høststemningen? ???

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)