LIVET GENERELT,  PROSJEKTER

Skjer ` a? ?

Nå trodde dere sikkert at Hamarfrue hadde emigrert, men det har jeg ikke ?

Noen ganger kan man føle at  man at man har mye å gjøre selv om man sitter å glaner i taket i timesvis. Sånn har jeg hatt det noen måneder nå ?

På vårparten nå ble jeg ferdig med første skoleår på en Master jeg mest sannsynlig ikke får brukt, men som allikevel er veldig spennende og interessant. En gang i tiden bestemte jeg meg for å lære noe nytt hvert år, og det ble oppstarten til en bachelor i beredskaps- og krisehåndtering, som jeg har tatt sammen med en kollega. Vi avtalte at om vi fikk det til så skulle vi starte på en master innenfor samme emne, og det klarte vi ?

Jeg har nå oppdaget at å lese til en bachelor og å lese til en master er to forskjellige ting, allikevel synes jeg det er utrolig spennende å sitte med hjemmeoppgaver og bla i bøkene mine når det er eksamenstid. Ellers i året er det så som så med lesing. Man begynner alltid bra, skriver gode notater, kjøper fancy blyanter, og skriveblokker, lager egne mapper på PC også videre, også dabber det av helt frem til eksamen ?


Eksamenstid

Ellers har jeg jo drevet med mine planteprosjekter, hvorav både hvitløk og en annen ting gikk dukken. Lenge levde avocadoen, paprikaen og sitronene mine i uvisshet også, helt til det gikk opp for meg at de kanskje vill pottes om 🙂 Nå er dette gjort, og når man bor i blokk, så kan selv små potter bli omfattende på en liten innglasset balkong eller i en vinduskarm. Om jeg hadde fulgt litt bedre med på forsommeren her, så kan det tenkes at jeg hadde hatt egenprodusert paprika på maten nå ?

Late bloomers

Min første del av ferien i år gikk med til å forberede og feire min 50-års dag. Det var veldig morsomt ✌??

hippie hippie

De resterende to ukene benyttet jeg delvis i campingvognen min, hvor prosjektet i år var plantekasser, og levegg. Jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte mer levegg, men det får jeg ta neste år. Ellers lurer jeg litt på hva jeg skal ha i plantekassene mine, som gjør at man har litt å se på fra vår til høst, samtidig som det er bra for insekter, og enkelt og lettstelt å ha med å gjøre.

Balkongprosjektet mitt har jeg ikke kommet noe lenger med, men det lover godt for vasking og rydding der ute nå som ferien er over, og det ikke nødvendigvis er fint vær hele dagen.

Det vil også være noen andre prosjekter jeg går og tenker på, blant annet å male noen møbler jeg har med kalkmaling, og kanskje strikke en genser ?

Hva har dere gjort i sommer? ?

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)