PROSJEKTER

Alle de dagene som kom og gikk :)

Noen ganger går livet litt fort synes jeg. En planlegger et innlegg å bloggen i oktober og plutselig er det april 🙂

Jeg forstår godt at de virkelig store bloggerne har dette som en heldagsjobb, for det skal på en måte leveres litt, skrive godt og ikke for langt, og bildene bør være gode 🙂

Sånt har ikke Hamarfrue tid til , så det blir det det blir 🙂 Jeg synes det er litt viktigere å få ut hverdagen, slik at andre kan kjenne seg igjen, og kanskje både like og ulike. Det er viktig å ikke være perfekt også. Vi er da bare mennesker 🙂

Sist jeg hadde tenkt å legge ut et innlegg var etter en tur til Kapp, hvor jeg pakket ned campingen og pakket inn den ene rosebusken jeg har 🙂 Det var også da jeg plantet noen løker i urtekassen min slik at jeg skulle ha noe å se på i påsken 🙂

I går var jeg på en liten dagstur for å se hvordan ståa var, og der var det jammen meg noen små fjon som hadde kommet seg over jordskorpa. Ingen tulipanflor der altså, men jeg har trua.

I dag har jeg hatt innedag, og vasket blomsterpotter for å plante litt på balkongen. Det er ikke mye igjen av planteprosjektene jeg hadde i fjor, men sitronplanten min lever fortsatt 🙂 🙂

Avocadoplanten er også stor og fin, og nå har jeg satt et par steiner til i vann. Og noen hvitløk som lå i kjøleskapet. Jeg så en link på Facebook i sted om at man skulle legge feddene i vann noen dager før man planter dem? Vi prøver 🙂

Her er linken om dere vil se tips selv: https://www.facebook.com/5min.crafts/videos/2590166981303137/

Ellers har jeg noe frø fra paprika og litt annet jeg tenkte å stikke i jorden.

De store prosjektene tenkte jeg skulle være tomater og jordbær, men de trenger godt stell.

Jeg elsker å følge med på mat- og hageprogrammer og synes det er skikkelig inspirerende og skikkelig terapi, fordi man ikke trenger å bruke hodet, men bare sitte å følge med og dagdrømme litt. Der får man mange inspirerende tips 🙂

Akkurat nå er det Hagen min jeg ser på. Der besøker de ulike hager i Norge, og snakker om planter og lager litt mat. To fluer i en smekk. Og selv om de hagene bugner og maten er rett fra hagen, så er det ikke verre enn at man kan få litt inspirasjon og føler seg litt optimistisk med tanke på egen balkong og krukkesamling, og alle norgesglassene man gjerne skulle fylt. Alle kan lage litt pesto eller chutney og plante noen tomater, også jeg, tenker jeg 🙂

tv.nrk.no

Om dere trykker på linken i bildet så kan dere kose dere med første episode av sesong 4. 🙂

Velbekomme da, så snakkes vi senere 🙂

Klikk, lik og del! 🙂
error

Liker du bloggen? Klikk og del! :)